Cabinet

  • Microscop = stomatologie neinvaziva,vizoalizarea si realizarea celor mai mici detalii posibile,fotografierea si filmarae interventiei,microchirurgie

  • Pacientul beneficează de o atmosferă şi un confort sporit. Se lucrează la orizontală; pacientul putând urmări în timpul tratamentului emisiuni la TV.
    Lumina este, de asemenea, un element important, ea trebuie să fie suficiet de puternică să se poată lucra în condiţii optime, dar nu foarte intensă să nu deranjeze pacienţii, de aceea cabinetul este luminat cu ajutorul ledurilor.

  • Igiena și sterilizarea este punctul nostru forte.

Dotările noastre

Ultimile achiziții

 

Microscop
Microscop= microchirurgie, stomatologie neinvaziva, vizoalizarea si realizarea celor mai mici detalii

Lupe dentare zeiss: sunt dispozitive care măresc campul de lucru de 2.5x, astfel, cu ajutorul lor putem să lucrăm cu mare precizie la detali inaccesibile cu ochilul liber. Fără lupe nu se poate vorbi de microchirurgie, de stomatologie neinvazivă sau de lucrari protetice de calitate.

lupe dentare
Lupe Dentare

Aparat de radiografie retroalveolar digital: dacă cu ajutorul  lupelor dentare vedem ce nu putem vedea cu ochiul liber cu ajutorul radiografiilor vedem ce nu putem vedea nici cu lupele. Sunt manopere sau diagnostice care nu se poate face fără control radiologic (endodonția, implantologia, chirurgia dentoalveolara etc,) și de cele mai multe ori e nevoie chiar intraoperator de acest tip de investigație.

Aparatul Kodac grație captorului digital are nevoie de o cantitate de peste 90% mai mica de radiații pentru a reda o imegine instantanee, prelucrabilă și măsurabilă digital de o caliate ireproșabilă.

aparat de radiologie
Aparat de Radiologie

Centrifuga: sângele recoltat de la pacient va fi introdus în centrifugă rezultând 3 produse: sediment de globule roșii, plasmă și fibrina. Ultimile 2 fiind folosite în intervenții chirurgicale pentru a facilita și grăbi vindecarea siturilor operatorii.

centrifuga
Centrifuga

Termodezinfector: aparat folosit în strerilizarea instrumentarului. Grație programelor pe care le are aparatul și soluției care o folosește. instrumentarul este decontaminat chimic (cu ajutorul soluției). mecanic (ultasunete). și temic la 90 grade C, înlăturând astfel factorul eroare umană; apoi instrumentarul urmează a fi sigilat în pungi individuale și puse la autoclav.

termodezinfector
Termodezinfector

Autoclav clasa B: aparat de sterilizat sub presiune și la temperaturi înalte, eliminând orice risc de infecție.

autoclav
Autoclav

Fiziodispensar: folosit în implantologie și chirurgia osoasă.

Reciproc: este ultima descoperire în domeniul endodonției, cu ajutorul lui canalele radiculare sunt preparate mecanizat și nu manual, și datorită intrumentului rotativ de unică folosință care se atașează la el pot fi abordate și cele mai dificile canale.

Reciproc - Costea Dent Oradea
Reciproc

Piezotom: folosit în implantologie și chirurgia dento alveolară, cu ajutorul lui se pot face recoltări osoase, sinus lif, dilatare de creaztă alveolară, extracții total atraumatice. Este fabricat de firma EMS Elveția.

Piezotom - Costea Dent Oradea
Piezotom

Aparat de fotografiat profesional: indispensabil într-un cabinet care se respectă. Îl folosim pentru a face fișe digitala pacienților, pentru a face fișa pacientului pentru laboratorul de tehnică dentară.

Aparat de fotografiat profesional - Costea Dent Oradea
Aparat de fotografiat profesional

Calculatoare: cabinetele sunt dotate cu calculatoare performante legate între ele printr-o rețea bine pusă la punct, astfel medicul poate avea în fața lui în timpul tratamentului radiografia, fotografiile sau fișa pacientului.

Calculatoare - Costea Dent Oradea
Calculatoare

Spune si Altora

Dacă ai beneficiat de serviciile noastre și ești încântat de ele, spune și prietenilor tăi să zâmnească fericiți! Share pe iconițele de mai jos.