Servicii & Tarife

  • Implant dentar

    Reprezită cea main bună metodă de înlocuire a unuia sau mai multor dinţi lipsă.

    Contactează-ne Acum!

Ce vă oferim?

Vă oferim servicii de implantologie, microchirurgie, protetică dentară, estetică dentară, endodonție.

Perspicacitate
Datorită pregătirii continue putem să înțelegem lucrurile în profunzimea lor.
Perfecțiune
Se poate ajunge la perfectiune.
Precizie
Suntem atenți la detalii și facem lucrurile cu o precize microscopică.

Câteva din seviciile pe care vi le oferim:

Coroane de Ceramică pe Zirconiu - 150 - 400 Euro

Sunt lucrări protetice ca o alternativă la lucrările metalo-ceramice. Este recomandat pentru a preveni alergia la metal, sau pentru a realiza o estetică deosebită și la nivel gingival.

Fațete Dentare - 200 - 400 Euro

Fațele sunt piese protetice din ceramică care se aplică pe fața vestibulară a dinților în scopul de a înbunătați aspectul fizionomic (forma, culoare, relief):

Înainte de a trece la executarea fațetelor se face o machetă pentru a vedea cum vor arată viitoarele fațete (mok-up).

Materialul din care sunt realizate sunt integral ceramică (eMax).

Coroane Inegral Ceramice - 200 - 400 Euro

Sunt piese protetice din ceramică care înlocuiesc țesuturile dentare lipsă, sau care se realizează pentru a „îmbraca” dinții care nu au o formă, mărime sau culoare nedorită.

Au o estetică deosebită.

Coroane Metalo-Ceramice - 100 - 200 euro

Sunt lucrări protetice care înlocuiesc structura coronară distrusă sau înlocuiesc dintele lipsă.

Sunt realizate din ceramică pe o structură metalică, ceramica va acoperi tot scheletul metalic astfel ele sunt deosebit de estetice și rezistente.

Digital Smile Desin (DSD) - 100 Euro

Este o inovație nouă în stomatologie și constă în realizarea unui proiect virtual al dinților și a țesuturilor de susținere a dinților, realizat cu ajutorul unor fotografi și filmulețe și cu ajutorul unor soft-uri și multă pricepere.

Proiectul se face în funcție de aspectul feței, de zambetul pacientului și de anumitor standarde pentru a realiza o simetrie și armonie a feței.

Pe baza proiectului, tehnicianul realizează o machetă pe care apoi medicul o transpune în cavitatea bucală, astfel pacientul poate vedea în mod real cum va arăta viitoarea sa dantură.

Implant Dentar - 300 - 600 Euro

Un implant este o radacină artificială din titan (titanul este materialul biocompatibil folosit și în ortopedie pentru imobilizarea fracturi) care înlocuiește o rădăcină lipsă. Rata de succes în implantologie este de peste 98%.
Odată implantul integrat, nu se poate face nici o diferență între dintele pe implant și cel natural, nici ca funcționalitate nici ca aspect.
Exista doua modalități de inserare a implantelor:
1. Tehnica flapless (fără incizie, fără sudură) sau transgingival  cum se mai numeste, tehnica total atraumatica. Această tehnică se poate realiza când condițiile anatomice ne permit (adică dacă există tesut osos si tesut moale în condiții ideale).
2. Tehnica cu lambou pe care o utilizăm atunci când condițiile anatomice le impun.

 

 

Spune si Altora

Dacă ai beneficiat de serviciile noastre și ești încântat de ele, spune și prietenilor tăi să zâmnească fericiți! Share pe iconițele de mai jos.